Meny
Sök reservdelar
Hej! Har du några frågor? Tveka inte att maila oss eller chatta med oss nedan.
Fredrik Andersson
T: 073 - 435 63 70

Entreprenad

Denna maskingrupp innefattar allt från anläggning till industrimaskiner. Som oberoende part reparerar vi alla märken med ett stort fokus på elektronik och felsökning. Vi har även hydraulverkstad för pressning av hydraulslang och specialbyggnationer.

Officiell servicelämnare åt: JCB

Genom vår samarbetsmodell i form av Servicepartner till Axima, så är vi din lokala servicelämnare för JCB. Hos oss kan du beställa originalreservdelar, boka service och reparera din JCB maskin. Vi har fullutrustade servicebilar och välutbildade servicetekniker.

För JCB reservdelar klicka på "meny" längst uppe i högra hörnet, där hittar du en länk till JCB´s egna reservdelskatalog. Söker du reservdelar till entreprenadmaskiner av andra märken så tillhandahåller vi ett brett sortiment av både nya och begagnade reservdelar till marknadens bästa priser.

Besök gärna vår nya anläggning i Färjestaden på Öland eller ring oss så hjälper vi dig med vad du behöver.

Officiell servicelämnare åt: BOBCAT

Genom vår samarbetsmodell i form av Servicepartner till Bobcat Sverige, så är vi din lokala servicelämnare för Bobcat på Öland och Kalmar län. Hos oss kan du beställa originalreservdelar, boka service och reparera din Bobcat maskin. Vi har fullutrustade servicebilar och välutbildade servicetekniker.

Besök gärna vår nya serviceanläggning i Färjestaden på Öland eller ring oss så hjälper vi dig med vad du behöver.