Meny
Sök reservdelar
Hej! Har du några frågor? Tveka inte att maila oss eller chatta med oss nedan.
Fredrik Andersson
T: 073 - 435 63 70

Lantbruk

Vi kan lantbruksprodukter, vår personal har mångårig erfarenhet av lantbruksmaskiner. Vi är officiell Servicepartner till Axima AB och företräder genom dem en serviceorganisation för branschledande varumärken så som Case IH, New Holland Agriculture, Pöttinger och JCB. Hos oss handlar du originalreservdelar till samtliga varumärken representerade av Axima. Våra servicetekniker utbildas av respektive agenturs utbildningsorganisation och har de senaste diagnosverktygen att tillgå.

 

Officiell servicelämnare åt: New Holland Agriculture

Hos oss kan du beställa original New Holland reservdelar, boka service och reparera din maskin. Vi har fullutrustade servicebilar, auktoriserade & utbildade servicetekniker.

Vi utför även traktorservice och reparationer för samtliga traktormärken. Besök gärna vår nya anläggning i Färjestaden på Öland eller ring oss så hjälper vi dig med vad du behöver.

Officiell servicelämnare åt: Case IH Agriculture

Hos oss kan du beställa original Case IH reservdelar, boka service och reparera din maskin. Vi har fullutrustade servicebilar, auktoriserade & utbildade servicetekniker.

Vi utför även traktorservice och reparationer för samtliga traktormärken. Besök gärna vår nya anläggning i Färjestaden på Öland eller ring oss så hjälper vi dig med vad du behöver.

Officiell servicelämnare åt: Östorps Bevattning

Hos oss kan du köpa original reservdelar till bl.a. Fasterholt bevattningsmaskiner, boka service eller reparation av din maskin. Vi har fullutrustade servicebilar, auktoriserade & utbildade servicetekniker. Vi har även flertalet reservdelar till stamledningar så som hydranter, backventiler, kopplingar och slang i lager.

Besök gärna vår nya anläggning i Färjestaden på Öland eller ring oss så hjälper vi dig med vad du behöver.