Meny
Sök reservdelar
Hej! Har du några frågor? Tveka inte att maila oss eller chatta med oss nedan.
Fredrik Andersson
T: 073 - 435 63 70

Truckservice

Som officiell Servicepartner till Still Sverige AB tillhandahåller vi lokal service med servicebil. Vi servar alla truckmärken och har mångårig erfarenhet av speciellt Still och Stocka truckar. Kontakta oss så hjälper vi dig. Hos Still Sverige är vi certifierade att genomföra säkerhetsbesiktning.

 

Minst en gång per år måste er motviktstruck genomgå en säkerhetsbesiktning. STILL SVERIGE arbetar lika kvalitetsmedvetet som inom alla andra områden: från kontrollen av gaffeln till mätning av längden på lastkedjorna – alla detaljer testas mycket noggrant och antecknas i servicejournal.

Officiell servicelämnare åt: Still Truckar

Vi servar och reparerar truckar av samtliga märken, med Still Sverige har vi ett avtal i form av Servicepartner där vi tillhandahåller Service & Reservdelar åt dig som kund. Hos Still Sverige är vi även certifierade att genomföra säkerhetsbesiktningar.

Ring oss så hjälper vi dig med din truckservice, genom vårt samarbete med TVH Nordic har vi truck reservdelar till marknadens absolut bästa priser. Besök gärna vår nya anläggning i Färjestaden på Öland eller ring oss så hjälper vi dig med vad du behöver.